Jak mít krásné intimní partie?

Jak mít krásné intimní partie?

Roky jdou, přibývají  a viditelně i neviditelně se na naší kráse podepisují. Přinášejí nám pomalu a plíživě vrásky okolo očí, nosoretní rýhy, mračivku - vrásky mezi obočím, pigmentové skvrny, padající víčka, kruhy pod očima, povadlá prsa a mnoho a mnoho dalších vad na kráse. Dalo by se říci, že toto je jen hrstka těch viditelných známek stárnutí. A co ty neviditelné? Jakou asi má podobu náš zadek?… a co potom “předek”? Jakou péči věnujete své vagíně a víte vůbec jak ta vaše vypadá? :-).

Boj proti stárnutí?

Je předem prohraný a čím dříve si to uvědomíme, tím lépe pro nás. :-) Pojďme stárnou s grácií a důstojně, ať jsme v každém věku atraktivní, přitažlivé a nepůsobíme pro okolí spíše směšně a trapně. S péčí o pleť a o tělo nám, dle mého názoru, pomůžou běžně dostupné kosmetické přípravky zakoupené v drogeriích. Ovšem je potřeba najít si tu „svoji“ značku, která mi naprosto vyhovuje a mé pleti prospívá. V lékárnách, v parfumeriích a na internetu potom ulovíme v akcích i ty „lepší“ přípravky, kterými se rády pochlubíme mezi kamarádkami. :-)

Péče o intimní partie

Intimní partie nemáme sice na očích, stárnou ale bohužel spolu s námi… Pohled na tyto partie nám zůstává utajen, já vám však napovím, jak jej odtajnit:-). Vezměte si zrcátko, bohatě stačí to z kabelky používané k nanášení rtěnky, zamkněte se v koupelně, sundejte spoďáry, zamiřte zrcátko na dané místo a... kuk! To koukáte, že? :-). 

Mytí

Mnoho odborníků vám zajisté doporučí používat k mytí intimních partií pouze vodu. Zdůvodnění je jednoduché… vagína má totiž samočistící schopnost… Jenže pokud stejně jako já máte potřebu k dosažení pocitu čistoty a svěžesti použít mýdlo, vybírejte vždy z řad mýdel určených k mytí intimních partií, šetrných, neparfémovaných a s optimálním pH, ať nedochází k narušení přirozeného prostředí.

Hydratační péče

Jsme po umytí, očištění a nastává krok péče v podobě nanesení krému. Ano, i na tyto oblasti existují krémy, respektive gely, zajišťující potřebnou výživu a hydrataci, jako například Enna Moisturizing. Jejich hlavní složkou je kyselina hyaluronová, která dodává vlhkost a zajišťuje okamžitou úlevu od pocitu suchosti. Pokud suchostí netrpíte, použijte ji pro efekt vypnutí a omlazení vaší vagíny.

Holení

Na holení si intimní partie vždy pečlivě připravte. Minimalizujete tak riziko podráždění, začervenání, zarůstání chloupků a vzniku nepříjemných červených pupínků. Nejlépe se oholíte vždy ostrým a novým holítkem po teplé sprše. K úpravě delších chloupků doporučuji použít nejdříve nůžky a poté případně oholit či upravit strojkem.
Kůži v oblasti, kterou holíte napněte. Méně se pořežete a kůže bude po oholení krásně hladká. Holte vždy krátkými jemnými tahy, příliš netlačte a vždy dodržujte směr holení a to ve směru růstu chloupků. 
Po oholení omyjte oblast studenou vodou, osušte ručníkem a aplikujte krém po holení. Mě opět výborně funguje hydratační gel, který zklidňuje a omezuje vznik nepříjemných bolavých vyrážek, které se mi často po holení objevovaly.

Spodní prádlo

Ideálním materiálem spodního prádla je bavlna. Na rozdíl od syntetických vláken je prodyšná a umožňuje přirozenou cirkulaci vzduchu, což snižuje vlhkost a tvorbu bakterií. Syntetické materiály jsou zajisté více rajcovní a sexy, ale pokud možno, noste je jen krátce. Dráždí, nejsou savé a vytváří tak ideální prostředí pro množení nežádoucích mikroorganismů - kvasinek.

Cvičení

Stejně tak jak cvičíme svaly nohou, zadku, břicha či rukou, abychom docílily vysněné postavy s vyrýsovanými svaly, cvičme i svaly poševní. Ty totiž také s věkem ochabují a ztrácejí rovněž na své pevnosti. Stačí vědomě stahovat svaly poševního vchodu kdykoliv během dne. Stáhnout, držet, povolit a opakovat. Ideálním pomocníkem potom může být pánevní zpevňovač Enna Pelvic Ball. Pevnější svaly = intenzivnější prožitek při intimních chvilkách :-).
Která z vás by nechtěla mít vagínu jako za mlada? :-).

Plastická chirurgie, omlazení

Pokud nejste spokojená se vzhledem svých intimních partií, chtěla byste je vylepšit a zkrásnit pak navštivte nejbližší kliniku plastické chirurgie a svěřte se do rukou odborníků. Možností je zde nespočet, od úpravy vzhledu pysků až po výplně, omlazení a zvětšení objemu pomocí injekční aplikace kyseliny hyaluronové.

 

 

Zpět na blog